♥ Alla hjärtans dag! ♥

 

Jag älskar dig min underbara unge, du är mitt liv!

/Pussar och kramar från mamma


9/9-2010Min stora kille
!
Idag blir han tre år! 3 ÅR!!
Det är helt galet, jag är mamma till en treåring, ett pojke som kan snacka i långa och tydliga meningar. En kille som ofta säger till mig att han älskar mig och sen ger mig en puss på kinden. En kille som är stolt storebror till en liten syster. En kille som ääääälskar att se på film och barnprogram, en kille som redan är en hajare på datorspel, en kille som älskar bilar!
Ja, jag kan med all säkerhet, ärligt, säga att jag älskar denna lilla kille, och att jag är en STOLT mamma till honom!

Även idag, på treårsdagen fick han vara på dagis, dagiset som glömde bort hans födelsedag! Tycker det är himla dåligt och jag hoppas verkligen att de kommer ihåg honom nästa år!
Under tiden han var på dagis förberedde jag en pannkakstårta till honom och slog in alla hans paket.
När vi hämtat honom så körde vi raka vägen hem till mormor och morfar, där vi blåste upp ballonger och blåste serpentin. Mormor hade handlat hem tacos.. Mmm.. och sen efter det så åt vi pannkakstårta, kladdkaka ocg gräddbullar. Supergott! Pannkakstårtan blev inte speciellt god dock, men kladdkakan var kanon! :D
Miliam blev överlycklig över sina paket! Av oss fick han två filmer (robotar och monster/vs/aliens), byxor, en keps, en basketkorg och ett ritset med cars. Och av mormor fick han ännu ett ritset med cars (inte likadant), ett ritblock och en låtande traktor med släp. Han skulle få ännu mer sen på sitt kalas. :)
Dagen var lugn men lyckad! Miliam var lycklig! :)
Kalaset kommer vi att slå ihop med lillasysters namngivning den 20 mars. Då blir det cupcakes, tårtor, kycklingsallad, lekar och en massa annat skoj. :D
7/2-2010

 

För exakt tre år sen tog jag denna bilden..

Tänk att för tre år sen, vid denna tiden, satt jag i skolan (en tisdag, och jag gick på gymnasiet) höggravid och nervös. Jag ville bara få ut min bebis och bli av med den tunga magen som gjorde mina fötter så svullna att de knappt gick att gå på. Men samtidigt var jag så nervös, jag visste inte något om en förlossning och tänk..

jag skulle ju bli mamma för första gången!!

Jag hade 4 dagar kvar till bf, och antagligen skulle jag gå över tiden...?

Men jag skulle bara vetat, för ett och ett halvt dygn senare så skulle vattnet gå, och värkarna börja. Jag skulle äntligen få min bebis i mina armar. :)

 


3 ÅR!! Tiden går på tok för fort, han är redan 3 ÅR!

Jag kan inte riktigt förstå, men samtidigt känns det som jag alltid har varit mamma och jag kan knappt minnas tiden före Miliam.


Miliam har gjort mig till den jag är idag, en bättre person med högre tålamod och starkare vilja att stå emot skit o en starkare vilja att lyckas i livet, för barnens skull!


Miliam, jag älskar dig mer än ord kan förklara!

Jag skulle göra allt för dig, du är en av de finaste!

Min underbara, fina lilla kille!


2/2-2010Snart har två månader gått sen jag sist uppdaterade här, och det har varit utvecklingssamtal på dagis, där de berömde Miliam massor! Han är superduktig på allt! Han kan lägga pussel hur snabbt och bra som helst, han kan räkna långt, prata tydligt och i långa meningar, han leker med alla barnen på dagis och tröstar andra barn när de blir ledsna, en bra kompis!
Vi är verkligen stolta över våran lilla kille! :D

RSS 2.0