15/2-26/11

Senaste året har det hänt mycket.
Miliam har vuxit massor! Treårskontrollen i februari visade på 100 cm lång och med en vikt på 17 kg.
Då hade Miliam storlek 98/104 i kläder. Numera använder Miliam kläder i 110 då alla mindre storlekar är för små. Jag är allt lite nyfiken på hur mycket han kommer ha vuxit när vi ska till bvc om ca 2 ½ månad.
När vi hade namngivning för Lillan, den 20 mars i år så slog vi även ihop det med Miliams kalas, vi tyckte det blev enkast så med tanke på att vi hyrde en lokal. Vi hade ju inte fått plats hemma med alla.
Miliam fick mycket fint.. bla kläder, bilar, målargrejer och ett släp till sin bobbycar. :)

I påskas var vi i blåkulla!!.. eller nja, det var vi kanske inte, men nästan(!) vi samlades på torget tillsammans med många andra och sen gick vi upp till väggaskolan där de hade byggt upp blåkullahoppet!
På blåkullahoppet så hoppar man till blåkulla där man vinner priser, Miliam vann en bil och Lillan vann en mjuk boll. Förutom hoppet till blåkulla så samlade vi ägg och bytte sen in dem mot godispåsar. :)
Vi var också på kosläppet i bräkne-hoby i april. Där hade de kaninutställning, fika, de släppte kor, man kunde få se skolans alla djur (grisar, hästar, kor etc) och så åkte vi hölass. :) Sen har vi gjort det vanliga också i vår.. varit hos mormor o morfar, hos farmor o farfar, i ire, lekt med kusiner.. osv..

I somras hittade vi på mycket skoj! Vi badade, var mycket ute, träffade kusinerna (även de från sthlm), åt middagar hos mormor o morfar, firade midsommar hos kusinerna i jämshög, var på festivaler, lekte i torpet hos farmor etc.. men det allra roligaste vi gjorde var att vi åkte till Ölands djurpark. Det gillade Miliam verkligen!! Han tyckte det var häftigt med alla djuren och han älskade karusellerna! Kunde åka nästan allihop! Vi var där tillsammans med mormor, morfar, Maja och Filip,.. och så förstås hela våran egen familj- Miliam, Lillan, jag och pappa- Jonas.
Plus att Miliam slutade med napp nu i somras! :D

I höst har vi varit mycket hemma hos mormor och morfar.. vi har gått nere vid vattnet, vi har lekt på lekplatsen och vi har myst hemma hos dem.  Vi har även varit endel på lekplatsen som ligger här där vi bor och vi har varit mycket hemma hos isolde o lekt. I början på november var vi hos fotografen och tog jättejättefina bilder..!
Detta året har gått jättefort men vi har haft ett bra år!
Om lite mindre än en månad kommer tomten!! Då ska barnen få en massa paket, en vecka efter det är det nyårsafton och sen är året slut. Då påbörjas ett nytt, bra år.

                                     


RSS 2.0