Jul & Nyår

Den 18 december firade vi jul hemma hos Miliams farmor. Där åt vi årlig kalkonmiddag, öppnade en massa paket, barnen lekte, vi umgicks och tittade på Jurassic Park. Superskoj och jättetrevligt! Kusin Liam var där, det var länge sen han och Miliam träffades och de hade superkul ihop! Båda två pratade om varandra i flera dagar efter.

Julafton började bra!
Vi började dagen med risgrynsgröt och öppnade sen paket.
Efter paketöppningen så byggde vi ihop det nya pippihuset, spelade memory och lekte med de nya sakerna.
Sen åt vi köttbullar till lunch och efter det så fetade vi oss med paradischoklad och saffransbullar framför Beethoven på tv, samt pippilek med pippihuset.
Vid ettiden så åkte Miliam, Lillan och jag hem till min syster och hennes familj.
Där tittade vi först på "trolltyg i tomteskogen", sen drack vi glögg och såg på kalle. barnen var intresserade av det i början och satt som stelfrusna framför tvn, men efter en stund tröttnade de och fick istället öppna paketen som låg under granen.
Efter paketöppningen var det dags för mat.. miliam åt inte speciellt mkt, han åt nog egentligen ingenting. :S
Sen blev det en himla massa bus för barnen och massa lek med de nya leksakerna. Martina och Oscar åkte in till förlossningen eftersom vattnet hade gått och vi stannade kvar med Miliams mormor o morfar en stund.. tills att bara gick utför och slutade i katastrof. Då ringde vi pappa- Jonas och åkte hem.
Hemma blev det ännu mer paketöppning och sen en massa lek och tillslut var barnen så slut att det var dags att sova en stund.

   


Juldagen spenderade vi i Ire, hemma hos Tomas och Agneta.. där åt vi god mat (inte julmat) och Miliam lekte massor med kusin Liam. Vi tittade på tv och umgicks.. det är alltis mysigt och trevligt i Ire. Där trivs jag och barnen jättebra! Det blev även paketöppning där..
Annadagen sprang vi runt på stan och shoppade på mellandagsrean och på kvällen var Kim och Mia barnvakter ett par timmar åt Miliam och Lillan, medans vi var på bio.

Nyårsafton firade vi hemma hos Kim och Mia i bromölla. Vi åt mat ihop, tittade på tv spelade spel. Barnen lekte och busade. Vid niotiden gick lillan och la sig men Miliam fortsatte vara uppe.
Miliam hjälpte oss att spela spel och så satt vi och gosade i soffan någon timme medan pappa-jonas spelade kinect. Det såg superroligt ut! :D
Vid tolvtiden blev det dags för raketer! De var superfina! Även Lillan vaknade till och fick se raketerna. Tillslut blev Miliam jättetrött och det var dags att bege sig hemåt. Miliam somnade i bilen och var som en levande död fram tills vi äntligen fick honom i säng (efter kisseri, tandborstning och avklädnad).

  
 

RSS 2.0