Nyårsafton

Nu är året slut... konstigt.
Idag är det nyårsafton, och vi ska försöka sammanfatta Miliams vinter.
Till att börja med, det har varit massa snö ett tag!! :D:D Så då blev det en hel del pulkaåkning!
Julaftonen spenderades både hemma och hemma hos familjen Hammarström. Under förmiddagen var vi hemma och myste, bara familjen. Vi åt gröt och öppnade paketer. Tomten kom hit :O Och han var superläskig,.. fråga Miliam. Sen gick han in på toaletten, skulle antagligen kissa sa Miliam, men så kom han aldrig ut igen :O Vilket gjorde Miliam väldigt fundersam,. hmm,.. kanske hoppade han via fönstret?  ;)
Under eftermiddagen, hemma hos kusinerna var det superskoj.. Miliam, Embla och My busade som tusan och hade roligt. Tomten kom även hit, men denna gången var han inte lika läskig :D.
Massa paketer öppnades, och Miliam fick massor fint.. den bästa paketen var bobbybilen som han fick av mormor och morfar. :) Ja, mormor och morfar kom ju dit de också :)

Dagarna som följde efter julafton var vi runt och flängde,.. vi var hos mormor o morfar och vi var i ire, innan jul var vi även hos farmor.. och så har vi varit hos malin i mörrum där Miliam hade superkul!
Han lekte massor med Jesper.. och han fick en bilartröja pch en bil som var superrolig. Den kan köra själ och den kan slå volter(?).
Igår var Jessika, Patrik, Tova, Måns och Hugo här... Miliams fd stödfamilj. De hade superroligt.. han och Hugo. Och när de åkte så blev Miliam riktigt ledsen.. så vi bestämde att vi ska ses snart igen :)

Idag är det nyårsafton som sagt,.. o kvällen ska vi fira hemma hos thomas och agneta i ire.. även ida och liam ska dit :) Kommer nog bli supermysigt! :D

  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0