Lillasyster

Nu har Miliam gått och blivit storebror! Världens bästa och stoltaste storebror kan tilläggas! :)
Det blev en liten lillasyster som var 49 cm lång och vägde 3245 gram, hon kom den 27/10. Värkarna startade den 26/10 och det var då jag och Jonas åkte in till förlossningen, Miliam blev hämtad på dagis av mormor där han skulle vara på natten. Det blev till och med att han stannade två nätter.. och det gick hur bra som helst. Tisdagen jobbade mormor så då fick han och morfar vara ensamma och leka hela dagen, tills mormor kom hem vid två-tiden.
På onsdagen så kom pappa- jonas och hämtade Miliam på kvällen och sen busade de hela kvällen hemma och det blev väldigt sent för Miliam, men lycklig var han. Dagen efter skulle jag komma hem med lillasyster, så då blev det mormor som hämtade på dagis återigen.. och sen kom vi med lillasyster hem till mormor och morfar vid sex på kvällen. Då låg Miliam redan och sov.. så det fick bli att väcka honom och sen presentera honom för lillasyster. Det gick bättre än väntat men han brydde sig väl inte direkt.
Däremot nu i helgen så har Miliam fäst sig otroligt vid lillasyster, han tycker hon är så liten och söt och han vill trösta henne varje gång hon gnyr. Han springer fram för att klappa henne på huvudet, och så vill han ha henne med överallt så att han ska kunna visa upp henne. På dagis och sådär tillexempel.. :)
Varje morgon när han vaknar frågar han "var är lillasyster?" och sen springer han inte och kelar med henne i vår stora säng :)
Myspys <3Världens finaste barn! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0