Fredag- LördagInskolning dag 5

Även idag har det gått kanon. Jag (mamma) kunde inte följa med o lämna på dagis tyvärr, så det blev pappan som gjorde det. Men det hade gått hur bra som helst. Miliam gav honom en kram i dörren och sa hej då utan minsta ledsna min eller tår :).
Dagen hade sedan fortskridit bra, och när jag kom på eftermiddagen för att hämta Miliam så hade jag hans mormor med mig. När han såg henne så skulle han visa upp en massa leksaker och allt för henne.. superstolt var han över sitt nya dagis :). Det kommer gå jättebra nästa vecka, det känner jag på mig. TROTS att de inte kan vara lika positiva som mig på dagis.. hela tiden säger de till mig "Det kommer bli ett bakslag". Säger jag: "Åh, vad skönt att det gick så bra att lämna" så får jag det svaret. Säger jag: "Åh, vad bra att han inte kissat ner sig idag." Så får jag det svaret.. jag är medveten, öppen och jag blir inte besviken om det händer. Men NU går det ju bra? Det trodde jga inte.. jag trodde absolut inte att inskolningsveckan skulle gå SÅHÄR bra.
Därför är jag väldigt positiv.


Iallafall... efter att vi hämtat Miliam i fredags så åkte vi hem till min mammas moster- Maja. Där fikade vi och pratade lite, sen somnade Miliam på kökssoffan. Han fick sova i någon timme, sen väckte jag honom för att vi skulle åka. Men först fick han välja en boll som Maja virkat. Han blev kanonglad för sin boll :D.
Sen åkte vi hem till mormor och morfar.. där vi åt lite frukt och sådär, sen bar det av till biltema med morfar.
Bilturen gick kanon, och jag somnade till lite i slutet på resan, men vaknade när vi närmade oss av att Miliam började ropa "Vakna mamma, vakna (!) vi är framme!" Haha.. är vi kanske på biltema på tok för ofta när han till och med börjar känna igen det? :P
På biltema fick han en docka.. en alldeles egen liten bebis som han kan mata, natta osv.. han fastnade för den direkt, och jag hoppas att den kan fungera nu när lillasyster kommer. Så att vi har "varsin" bebis eller vad man ska säga.
Han fick även låtsasfrukt att ha hemma hos mormor och morfar att leka med :).
På kvällen så åt vi middag hos mormor och morfar- kalops. Och sen duschade ajg och Miliam av oss,. det är ju enklare att göra det hemma hos mamma o pappa än att göra det hemma hos oss, vi har ju fortfarande inte fått upp något draperi.
Sen bad Miliam om att få sova hemma hos mormor och morfar. Och det fick han :)..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0