Måndag

 

Första "riktiga" dagen på dagis!

Idag har allvaret börjat för våran lilla fjant, och det märks. Vi har fått hem tre par smutsiga byxor + kalsonger idag. Och så har han knappt gjort ner sig någonting alls under inskolnigsveckan :( Men det är sånt som händer och det är bara att tvätta- vilket Pappa- Jonas har gjort hemma hos sin mamma idag eftersom att vi inte har tvättid förrän den 14e. :(
Men annars hade det gått kanonbra på dagis. Imorse så lämnade vi honom tillsammans, och han vinkade av oss utan problem :) han hade lekt och busat och inte varit ledsen alls. Däremot hade han VÄGRAT sova idag, utan han höll sig vaken ända tills vi kom utan att visa minsta tecken på trötthet. Sen så fort mamma kom så kom även tröttheten fram.. då frågade han direkt efter tutten och så ville han bli buren. Men han fick åka vagnen istället..
Efter att vi kommit hem så var han vaken en stund. Pappa- Jonas åkte till sin träning runt halv sex- sex och då la vi oss i soffan o kikade på tv, det dröjde inte allt för många minuter förrän lillfjanten somnade jämte mig. Jag ringde o kollade med Jonas och vi kom överens om att försöka låta honom fortsätta sova inne i sin säng och då sova för natten, eftersom att han inte sovit middag och hade varit en heldag på dagis ensam och lekt. Och nog tusan sover han fortfarande :O Känns heltokigt. Men han var ju trött förstås.. imorgon blir det dagis samma tid. Får se hur det går imorgon då.. lika bra eller bättre hoppas vi givetvis på :).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0