TorsdagInskolning dag 4

Idag har Miliam varit själv på dagis. När han lämnades imorse så gick det över all förväntan. Han sprang raka vägen in i lekrummet med en av fröknarna och började leka med leksaksmaten därinne. Jag och Jonas gick efter för att säga hej då och svaret blev ett leende, en vinkade hand och ett hej då tillbaka :D.
Så bra har det inte ens gått att lämna honom på förskolan i svängsta någon gång, och där har han gått i ett och ett halvt år :S. Men det är kalrt, det är nya leksaker, och massa nytt att upptäcka, + att han har älskat deras utestunder något otroligt och det spelar nog en stor roll in :). Han verkar trivas hur bra som helst.
Han var själv där mellan 9-12, och när jag kom vid tolv så satt han fortfarande och åt. Han hade ätit en stor portion med soppa och två mackor + glas med mjölk. Fröknarna sa att det hade gått hur bra som helst hela dagen. Enda gången han hade blivit lite ledsen var när han var ute på förmiddagen och något barn hade tagit den cykeln som Miliam hade tänkt använda. Han hade fått ett bakslag idag gällande kisseriet, och hade kissat ner sig en gång.. men det är sånt som händer. Tur att det fanns tid att tvätta i eftermiddag :).
Sen åkte vi in till stan och handlade present till lilla My. Miliam somnade i bilen påvägen hem från stan (runt två- halv tre).. och sov ända till halv fem! Nu ligger han i soffan och äter rostad macka o ser på americas funniest homevideos. :) Han ville inte ha middag idag, får se om han kanske äter lite senare. Han har ju trots allt ätit två rostade mackor nu, så magen är ju inte tom iallafall. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0