Denna veckan...

Än har inte lillasyster lärt sig så mycket nytt.. hon är ju bara 12 dagar gammal :)
Tiden går så fort,.. hon är redan 12 dagar gammal, snart två veckor!
Vi som gick och väntade o väntade på henne sista tiden.. det gick fort, men vi väntade! Jag ville ha ut henne i flera veckor, under hela oktober gick jag bara och kollade efter tecken på förlossning.. och nu är hon redan 12 dagar! Sjukt!
Hon är fortfarande världens snällaste flicka, inte alls mkt gnäll... i helgen har det varit mer än "vanligt" men fortfarande inte mkt alls. Hon har haft lite magknip o har skrikit.. men efter lite "pisk i gumpen" så har det som varit i vägen kommit upp igen både genom kräk och rap, o så har hon blivit glad igen våran lilla flicka :).
Hon både äter och sover mycket. Hon äter inte riktigt lika mycket som Miliam gjorde, men nästan! Och sen är hon väldigt trött... lite är det nog därför som hon skrikit i helgen, för hennes storebror är nog en av de högljudaste ungar jag träffat :P (antar att det är pga att han är döv på vä öra).
Bvc- sköterskan har varit här på hembesök nu i veckan,.. i onsdags. Då hade Michelle gått upp hela 300 gram sen vi åkte hem från bb.. det är bra! :D Vi ska dit på besök för vägning nästa gång på torsdag.
Sen har vi varit o visat upp lillflickan för både maja o filip och tomas o agneta. Och så kom hennes farmor med sambo hit igår (lördag) för att kika på henne :).
Nu ligger hon här i mitt knä och kikar efter att ha tagit sovmorgon ända till tio- elvatiden :D

I torsdags så var vi nere på mvc o tog foto till tidningens nyfödda-sidor. Det blev ett superfint foto på hela familjen, och det kommer i tidningen nästa vecka :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0