Veckan som gått..

Nu är det söndag och ännu en vecka har gått.
Det har varit långa dagar på dagis denna veckan också, förrutom på tisdagen då jag och jonas bestämde oss för att hämta med syskonvagnen.. visst, vi var inte där mkt tidigare för vi var tvugna att först gå inom preem och tanka däcken. Men vi kom väl mellan tre och halv fyra. Miliam somnade i vagnen på vägen hem och fick sova ett tag innan vi tillslut väckte honom och busade lite.
I tosdags så fick Miliam vara hemma från dagis, för då skulle vi ta kort till tidningen för att visa upp lillasyster.
Vid halv tolv drog vi oss ner mot mödravården där korten skulle tas.. efter att vi var klara där så körde vi hem till mormor o morfar, för vi skulle följa med mormor till agneta, maja och filip.
Miliam hade superkul med Filip, de spelade innebandy och lekte med bilar. Sen åt vi pannkakor och följde med till filips hockeyträning. Det var superhäftigt, och Filip var kanonduktig! :D
Miliam och Maja sprang runt och busade på läktaren och hade superkul.. sen bar det av hem till mormor o morfar, där pappa-jonas väntade. Vi lagade wok och köttbullar o makaroner (efter beställning från Miliam).
På fredagen sen så åkte vi ut till agneta och tomas i ire.. det är alltid lika trevligt, och Miliam stormtrivs verkligen där. Denna gången fick både Miliam och lillasyster presenter.. Miliam har fått massor av presenter nu sista tiden och är verkligen superglad :D. Han ritar i ritblocken nästan varje dag, o han leker med sina bilar och med sina apor.
I ire beställde vi pizza, men miliam hade inte direkt tid att äta egentligen utan han ville bara ner på golvet, bland bilarna och leka.
Igår (lördags) så kom Jonas mamma och hennes sambo hit, så jag o miliam ställde oss o bakade chokladbollar och äppelmuffins, det blev kanongott! Även av dem fick Miliam present, en bil + gubbe i duplo.
Efter att de åkt hem så gjorde vi risgrynsgröt och äppelmos. Det var dock ingen mer än jag som vågade smaka äppelmosen :( Inte ens godisgrisen Miliam. Jonas och Miliam har lekt sig helt svettiga idag.. både kurragömma och spöken :)
Idag vet jag inte vad som sker direkt. Pappa- Jonas är på jobbet idag.. Miliam ville ut, men det är väldigt ruggigt väder så vi får se om jag går med på det... om ett par timmar kanske.. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0